[In English]
Päätä määrä itse - kiitos tuestasi!
Sivuston tukijat


Omar A., Kuwait

15,00 €
2.1.2016

Simon S., Italia

16,60 €
22.11.2015

Marcel B., Alankomaat

17,00 €
10.11.2015

Francisco C., Italia

17,50 €
24.8.2015

Seif A., Kanada

$5.00
1.12.2014

Henrikki S., Suomi

5,00 €
24.6.2014
Tein kesäisesta Nordkappin-reissustani kirjan. Kuvaus takakannesta:

"MATKA MAAILMAN ÄÄRIIN - Turusta Nordkappiin ja takaisin on kirja yhdeksän päivää kestäneestä yhden miehen retkestä, jonka tavoitteeni oli saavuttaa Pohjois-Norjan Nordkapp eli maailman pohjoisin paikka, jonne pääsee autolla teitä pitkin. Retki toteutettiin pienellä budjetilla 20-vuotiaalla Volkswagen Golfilla, jonka tavaratilassa on pieni nukkumatila. Miten auto kesti tämän 4108 kilometrin matkan? Se selviää lukemalla.

Kirjassa on päiväkirjan lisäksi myös nippelitietoa Norjasta, listaus matkaan kuuluneista kunnista ja alueista (vaakunoineen), muutaman kymmenen mittainen norjan ja pohjoissaamen sanasto sekä 69-kuvainen kuvaliite, johon on valittu parhaat kuvat matkan yli tuhannesta otoksesta.

Suosittelen ehdottomasti Nordkappissa, tai ainakin Lapissa, käymistä!"


Kuvaliitteen ohella myös päiväkirja on täynnä kuvia, ja jokaisen päivän alussa on kartta siitä, mistä ajoin mihinkin. Rahaa koko reissuun paloi 474 €, josta dieselin osuus oli 332 € (233 l).

Taitto ei ole ammattimaista eikä kieli kielenhuoltajan kirjoittamaa, mutta silti ihan kiva kirjanen tästä tuli! Uhrasin tähän useita päiviä kesälomastani ja tein niin nätin kuin vain kykenin ennen yliopiston alkua.

Paikkojen nimiä, jotka ovat mainittu kirjassa:

Mietoinen, Turku, Pori, Parkano, Jalasjärvi, Seinäjoki, Lapua, Kauhava, Ylihärmä, Alahärmä, Pietarsaari, Luoto, Kokkola, Kalajoki, Raahe, Oulu, Kemi, Tervola, Rovaniemi, Kittilä, Muonio, Kilpisjärvi, Alta, Olderfjord, Nordkapp, Kautokeino, Hetta, Kolari, Tornio, Simo, Ii, Pattijoki, Uusikaarlepyy, Oravainen, Vöyri, Raippaluoto, Vaasa, Rauma.

Jos haluat tukea opiskelijaa ja ostaa kirjan, niin se tekee 15 € noudettuna ja 18 € postitse Suomeen. Teettämisessä menee muutama päivä.

Kun saan ilmoituksen sähköpostiini, saat tilitiedot viestitse. Kun rahat näkyvät tililläni, laitan kirjan postiin.

Kirjan tilaus

Nimi:

Osoite:

Postinumero ja -toimipaikka:

Sähköposti:

Viesti (ei pakollinen):